040 808 585, 02 5555 111

Sodno overjeni prevodi – avtentični in kakovostni

Ali veste kaj je sodno overjeni prevod?

V določenih življenjskih situacijah bodo od vas zahtevali sodno overjen prevod določenega dokumenta. Ali veste, kaj to pomeni? Sodno overjeni prevod lahko opravi le zaprisežen sodni tolmač oz. prevajalec, ki ima posebna pooblastila za prevajanje določenega jezika, kar potrdi z žigom in posebno vrvico, s katero poveže originalni dokument in prevod. Priloženi so tudi dokumenti o podatkih in izjava o ustreznosti prevoda. Na tak način tudi prevod postane uradni dokument.

 

Pri nas lahko naročite tudi sodno overjene prevode!

V podjetju EuroComIT3 prevajanje imamo to srečo, da smo uspeli pod eno streho združiti zaprisežene tolmače, ki skozi ves čas delovnega procesa jamčijo strokovnost, avtentičnost in seveda kakovost opravljene storitve.

 

Se sliši izjemno zapleteno?

Ne ustrašite se zapletenih izrazov, ampak zaupajte našim izbranim sodelavcem, da poskrbijo za prevod vaših dokumentov. Za nas je to ustaljena praksa, zato zagotavljamo vrhunske sodno overjene prevode.

 

Se sliši izjemno zapleteno?

Ne ustrašite se zapletenih izrazov, ampak zaupajte našim izbranim sodelavcem, da poskrbijo za prevod vaših dokumentov. Za nas je to ustaljena praksa, zato zagotavljamo vrhunske sodno overjene prevode.

Zapečateni sodno overjeni prevodi

Sodno overjeni prevodi so prevodi dokumentov, overjeni z žigom ter nato z vrvico zvezani skupaj z izvirnikom. Priloženi so tudi dokumenti o podatkih in izjava o ustreznosti prevoda. Tako prevedeni dokument s tem postane uradni dokument.

Se sliši izjemno zapleteno?

Za nas je to ustaljena praksa, na podlagi katere zagotavljamo vrhunske sodno overjene prevode.

 NAŠI STROKOVNJAKI NAJBOLJ POGOSTO OVERJAJO PREVODE: 

 - osebnih dukomentov in besedil (rojstnih listov, potrdil o zakonskem stanu in drugih izpisov iz registrov) 

 - spričeval in certifikatov 

 - zdravniških izvodov 

 - pooblastil 

 - pravnih besedil 

 - in številnih drugih dukomentov 

 

Sodno overjeni prevodi v številnih jezikih

V podjetju EuroComIT3 združujemo zaprisežene sodne tolmače, naravne govorce, diplomirane jezikoslovce in druge strokovnjake s številnimi dolgoletnimi izkušnjami na področju prevajanja v tuje jezike ali iz njih. Zato vam lahko zagotovimo strokovne sodno overjene prevode v številne jezike, najpogostejši med njimi so:

Jeziki:
  • angleščina
  • nemščina
  • italijanščina
  • francoščina
  • španščina
  • hrvaščina
  • srbščina
  • bosanščina
  • slovaščina
  • češčina

Seveda se lahko z nami brez težav dogovorite tudi za overjanje drugih dokumentov in v druge jezike.

Kontaktirajte nas in skupaj z vami bomo našli najbolj primerno rešitev po vaši meri.

Najugodnejša ponudba na trgu. Prepričajte se sami.

Prevajanje je le ena od naših storitev. V celoti se prilagodimo vam in vašim željam ter vam na podlagi večletnih izkušenj naših prevajalcev nudimo bogate prevajalske storitve na enem mestu.
POVPRAŠEVANJE