040 808 585, 02 5555 111

Prevajanje na področju informacijske tehnologije

Na področju informacijske in komunikacijske tehnologije vam naša prevajalna agencija nudi prevajanje:

  • specifikacije, priročnikov in navodila za sestavljanje in uporabo izdelkov IKT;
  • aplikativne programske opreme in njenih posodobitev za različne namene;
  • priročnike in navodila za namestitev in uporabo programske opreme ter navodila za odpravljanje težav;
  • prevajanje spletnih strani in spletnih orodij;
  • multimedijska gradiva za izobraževanje in delo na daljavo;
  • znanstvene članke in druga strokovna besedila s področja IKT.

Prevajanju na področju IKT

Najpomembnejše področje za razvoj celotne družbe je razvoj informacijsko komunikacijske tehnologije saj odpira in podpira delovanje komunikacijskih kanalov po vsem svetu. Povpraševanje po napravah in uporabniških aplikacijah na globalnem trgu hitro narašča. Podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo strojne in programske opreme, rastejo in se širijo na tuje trge. Izjemno hiter tehnološki razvoj povečuje potrebo po posodobitvah, ki spet terjajo navodila in priročnike za namestitev in uporabo. Za izdelke, ki se prodajajo na globalnih trgih, so navodila in priročniki največkrat v več jezikih. Obvladovanje strokovnih izrazov ter točni, kakovostni in hitri prevodi so na področju IKT nepogrešljivi.

Pri EuroComIT3 vemo, da na področju IKT lahko prevajajo le usposobljeni prevajalci z bogatimi izkušnjami s tega področja. Naši prevajalci, lektorji in projektni vodje odlično obvladajo strokovno terminologijo s področja IKT, prevajajo v maternem jeziku vaših strank in obvladajo kulturne značilnosti vaših ciljnih trgov.

Naša garancija

Prevajamo dokumente v vseh elektronskih oblikah: pdf, doc, docx, rtf, ppt, pptx, xls, xlsx, xlc, xml, html, natisnjene, ročno napisane in skenirane dokumente.
Smo prevajalska agencija z dolgoletnimi izkušnjami, zaupajo nam številne zveste in zadovoljne stranke.
Skupina diplomiranih prevajalcev, naravnih govorcev, lektorjev in projektnih vodij ter drugih strokovnjakov z večletnimi izkušnjami vam bo prav gotovo prihranila čas in denar. Pri svojem delu ničesar ne prepuščamo naključju. V celotnem procesu uporabljamo najnovejša prevajalska orodja, terminološke baze in glosarje. Izkušeni prevajalci, ki se nenehno usposabljajo, vaše besedilo prevedejo v dogovorjenem času in v skladu z vašimi zahtevami.

Najugodnejša ponudba na trgu. Prepričajte se sami.

Prevajanje je le ena od naših storitev. V celoti se prilagodimo vam in vašim željam ter vam na podlagi večletnih izkušenj naših prevajalcev nudimo bogate prevajalske storitve na enem mestu.
POVPRAŠEVANJE