040 808 585, 02 5555 111

Prevodi spletnih strani – za povečanje vašega uspeha

Pomemben je prvi vtis.

Danes se vse najprej zgodi na spletu, šele nato o tem poročajo tudi drugi mediji. Bodite pred svojo onkurenco in osvojite večji trg s povečanjem ciljne publike in spletno stranjo v tujem jeziku. Raziskave so pokazale, da kupci raje nakupujejo v maternem jeziku, zato kupce nagovorite v njihovem jeziku. Profesionalno izdelana spletno stran bistvenega pomena za uspešno poslovanje. 

 

Vendar, kako doseči, da bo spletna stran prevedena na strokoven način?

Življenja in poslovanja brez spletnih strani si dandanes pravzaprav sploh ne znamo več predstavljati. Saj veste, kako pravijo – ‘če vas ni na spletu, najverjetneje sploh ne obstajate’. Tukaj vskočimo mi, saj vam lahko omogočimo strokovno prevajanje spletnih strani. Z združevanjem napredne prevajalske tehnologije in sposobnega kadra lahko v kratkem času pripravimo vaše spletno mesto za tuje tržišče in omogočimo povečanje vašega zaslužka.

Prevedena spletna stran bo obiskovalce prej prepričala

Ker imate na voljo le 5 sekund, da obiskovalca prepričate in pretvorite v kupca, je izredno pomembno kako so prevedena vaša tržna besedila. V podjetju EuroComIT3 se zavedamo, da je to najpomembnejši del prevedenih besedil, zato so naši prevodi vedno tržno usmerjeni in prilagojeni na povečevanje prodaje. Upoštevamo tudi pravila spletne prodaje in v besedila vključujemo vse želene ključne besede in besedne zveze, zato vas bodo pravi kupci tudi hitreje našli. Današnji čas hitrega razvoja zahteva odličnost na vseh področjih. Površna besedila in prevodi na vaši spletni strani vam lahko prinesejo veliko več negativnih kot pozitivnih posledic. Zato raje ne tvegajte..

Kakovosten prevod spletne strani se vam bo hitro obrestoval

  • povečanje tržišča pomeni več potencialnih strank in kupcev,
  • več jezikov spletne strani je velika prednost pred konkurenco,
  • večje tržišče pomeni tudi več prometa in dobička!

 

Postanite bolj uspešni z našo pomočjo in prehitite svoje tekmece s prevod spletne strani, ki vam ga bodo vsi zavidali!

Najugodnejša ponudba na trgu. Prepričajte se sami.

Prevajanje je le ena od naših storitev. V celoti se prilagodimo vam in vašim željam ter vam na podlagi večletnih izkušenj naših prevajalcev nudimo bogate prevajalske storitve na enem mestu.
POVPRAŠEVANJE