040 808 585, 02 5555 111

Prevod v srbščino

EuroComIT3 nudi prevajanje v srbščino za celo vrsto različnih namenov.

 Nudimo prevajalske storitve dokumentov v vseh formatih: pdf, doc, docx, rtf, xml, html, ročno napisani dokumenti in ostali formati.

 Prevajalske storitve v srbskem jeziku izvajajo prevajalci, ki jim je srbščina materni jezik. Na voljo so vam prevodi iz srbskega v angleški in iz angleškega v srbski jezik. Prevajalci EuroComIT3 so strokovno usposobljeni in imajo ustrezne izkušnje, zato so prevodi za uporabnike srbskega jezika lahko razumljivi in se lepo berejo.

Posebno se odlikujemo na naslednjih področjih:

  • prevajanje pravnih dokumentov,
  • prevajanje poslovnih dokumentov,
  • prevajanje znanstvenih in tehničnih dokumentov,
  • prevajanje akademskih člankov in prispevkov,
  • prevajanje in lokalizacija spletnih strani in spletišč,
  • namizno založništvo.

O srbskem jeziku

Srbski jezik, uradni jezik Republike Srbije, uporablja med devet in deset milijonov ljudi na svetu. Razen v Srbiji se uporablja tudi v delu Bosne in Hercegovine, Črne Gore, Kosova, Hrvaške, v romunskem Banatu, v delu Madžarske in pri srbskih prebivalcih, ki so naseljeni po vsem svetu. V Srbiji je uzakonjena pisava cirilica, čeprav se zlasti v računalništvu uporablja tudi latinica. V srbskem slovarju so številne besede, ki izhajajo iz drugih jezikov, kot je italijanski, nemški in turški. Za razumevanje tega jezika so potrebne prevajalske storitve v cirilici in latinici ter usposobljeni in izkušeni prevajalci, ki uporabljajo srbščino kot materni jezik.

POVPRAŠEVANJE