040 808 585, 02 5555 111

Prevod v italijanščino

 

EuroComIT3 nudi prevajanje v italijanščino za celo vrsto različnih namenov.

Nudimo prevajalske storitve dokumentov v vseh formatih: pdf, doc, docx, rtf, xml, html, ročno napisani dokumenti in ostali formati.

Prevajanje v italijanščino izvajajo prevajalci, ki jim je italijanščina materni jezik. Na voljo so vam prevodi iz italijanščine v slovenščino in angleščino in iz angleščine in slovenščine v italijanski jezik.
Prevajalci EuroComIT3 so strokovno usposobljeni in imajo ustrezne izkušnje, zato so prevodi za uporabnike italijanskega jezika lahko razumljivi in se lepo berejo.

Posebno se odlikujemo na naslednjih področjih:

  • prevajanje pravnih dokumentov,
  • prevajanje poslovnih dokumentov,
  • prevajanje znanstvenih in tehničnih dokumentov,
  • prevajanje akademskih člankov in prispevkov,
  • prevajanje in lokalizacija spletnih strani in spletišč,
  • namizno založništvo.

O italijanskem jeziku

Italijanski jezik uporablja okrog 62 milijonov ljudi po vsem svetu. Kot uradni jezik se uporablja v Italiji, San Marinu, Vatikanu in v delih Švice, kjer živi večina govorcev italijanščine. Ocenjeno je, da italijanščino kot uradno priznani manjšinski jezik v več kot dvajsetih državah na obeh ameriških kontinentih, v Afriki in Avstraliji uporablja še dodatno več kot 20 milijonov ljudi. Razširjenost jezika po vseh kontinentih, s številnimi narečji, ki se uporabljajo, in številnimi besedami, izposojenimi iz jezikov držav gostiteljic, zahteva usposobljene prevajalske strokovnjake, ki jim je italijanščina materni jezik in hkrati dobro poznajo odtenke številnih narečij iz različnih koncev sveta.

POVPRAŠEVANJE