040 808 585, 02 5555 111

Prevod v hrvaščino

Ali ste vedeli, da hrvaški jezik govori skoraj 6 milijonov ljudi?

Od vstopa Hrvaške v Evropsko unijo se je v Sloveniji povečalo zanimanje za hrvaški trg, saj je trgovanje med državama olajšano in ne zahteva carinskega pregleda, hkrati pa za Slovence to pomeni skoraj trikrat večje tržišče potencialnih kupcev. Prevajanje v hrvaški in iz hrvaškega jezika je zato vse bolj iskana storitev, zato smo se temu prilagodili tudi v podjetju EuroComIT3. Prevajalske storitve nudimo za dokumente v vseh formatih (pdf, doc, docx, rtf, xml, html in ostali formati ter ročno napisani dokumenti).

Prevajanje v hrvaški jezik izvajajo prevajalci naravni govorci, ki jim je hrvaščina materni jezik.

Navoljo so vam:

 

  • prevodi iz hrvaščine v slovenščino in angleščino in 
  • iz angleščine in slovenščine v hrvaški

 

Naši sodelavci jezikoslovci so strokovno usposobljeni in imajo številne izkušnje s prevajanjem, zato so prevodi za uporabnike hrvaškega jezika dobro razumljivi in se lepo berejo. Posebno se odlikujemo na naslednjih področjih:

  • prevodi pravnih dokumentov,
  • prevodi poslovnih dokumentov,
  • prevodi znanstvenih in tehničnih dokumentov,
  • prevodi akademskih člankov in prispevkov,
  • prevodi in lokalizacija spletnih strani in spletišč,
  • prevodi namiznega založništva.

Naši prevodi v hrvaški jezik onemogočajo nesporazume

Naši prevodi v hrvaški jezik onemogočajo nesporazume Hrvaščina je uradni jezik Republike Hrvaške, kot priznani jezik manjšine pa se uporablja tudi v Avstriji, Črni gori, na Madžarskem, v Italiji in Romuniji. Hrvaški jezik sestavljajo tri glavna narečja: štokavsko, kajkavsko in čakavsko. Naši usposobljeni in izkušeni prevajalci so pri prevajanju dokumentov iz angleščine v hrvaščino sposobni ugotoviti, katero narečje bo najprimerneje uporabiti. Zaradi izjemne občutljivosti jezika lahko napačni prevod povzroči nesporazume, ki so lahko včasih nepopravljivi. Ne privoščite si napak v sporazumevanju in zaupajte podjetju EuroComIT3, saj se lahko pohvalimo s številnimi pozitivnimi referencami naših naročnikov.

POVPRAŠEVANJE